terug naar homepage

Naamgeving de Triviant

Een triviant is een cirkel gevuld met allerlei gekleurde driehoeken. Iedere leerling bij ons op school kan gezien worden als een triviant.

 

Op het logo van de Triviant zie je de driehoeken alle kanten opsteken. Ze hebben allerlei verschillende vormen: breed, smal, kort en lang. Ook hebben ze verschillende kleuren.
Je kunt zien dat de punten van de driehoeken allemaal met één hoek vastzitten aan een stip: de punt van de letter i. Die stip dat ben jij. Jij bent het middelpunt. Jij bent het belangrijkste op school.
Al die verschillende driehoeken zijn de dingen die jij nog kan leren en die je nodig hebt voor je toekomst. Dit is voor iedere leerling anders. Daarom hebben alle driehoeken verschillende vormen en kleuren.
Als je van school gaat heb je al die dingen geleerd en komen die driehoeken naar het middelpunt. Jij bent als cirkel dan gevuld en compleet: je hebt alles geleerd voor de plek waar je gaat wonen en werken.
Er zit veel ruimte tussen de driehoeken. De Triviant wil een school zijn waar veel ruimte is om te werken, te leren, plezier te maken en te denken en praten over je toekomst.
De driehoeken hebben vrolijke kleuren:
wij hopen namelijk dat je op school een fijne en vrolijke tijd hebt waar je later nog met veel plezier aan terugdenkt!

Contact en route

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of door middel van een contactformulier. Hier vindt u ook ons adres.

Contactpagina

Agenda