terug naar homepage

Extra activiteiten

Ieder cursusjaar staan er verschillende activiteiten op de planning. Het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest, het Paasfeest en de laatste schooldag-viering wordt ieder jaar op een andere manier ingevuld. Tweemaal per jaar doen onze leerlingen mee aan een sportdag: een sportdag in de sporthal in Zutphen en een sportdag bij buitencentrum de Voshaar in Eibergen. Aan het eind van het cursusjaar wordt een klassenavond gehouden.
Wij gaan niet ieder jaar op kamp, we hebben iedere 3 jaar een ander programma: het eerste jaar hebben we een Triviantdag, het tweede jaar gaan we op schoolreis en het derde jaar hebben we een kampdag.

Regelmatig worden excursies georganiseerd naar stage- en werkplekken. Dit zijn uitstapjes met een educatief karakter. Hier kan een leerling zich een beeld en een mening vormen over een werkplek. Deze bezoeken bieden een leerling inzicht in specifieke werkplekken en diverse soorten werk in het algemeen. Om die reden vinden wij het erg belangrijk dat leerlingen regelmatig deelnemen aan excursies.
 

Contact en route

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of door middel van een contactformulier. Hier vindt u ook ons adres.

Contactpagina

Agenda